Hoveddel Side topp

Content

Design og innholdsproduksjon

Du bruker mye tid og energi på å markedsføre din bedrift. Med utgangspunkt i storyboards, bestående av tekster og skisser, produserer vi film, animasjon, grafikk og interaktivt design for ditt selskap - uavhengig av hvilket medie det skal brukes til. Resultatet blir markedsføringsmateriale dere kan være stolt av med utmerket design, tilpasset grensesnitt og brukervennlighet.

Web, mobil og apps

Når du vil få frem dine budskap i så mange mediekanaler som mulig, kan vi hjelpe deg både med innholdet og distribusjonen. One Communications designere setter fokus på utseende og brukervennlighet, mens våre utviklere gir deg funksjonaliteten du ønsker. Apps produserer vi for et hvert behov du måtte ha - dette være seg spill, praktiske verktøy eller opplysningstjenester.

Film, lyd og animasjon

Uansett hva din bedrift og dine ansatte jobber med, kan dette presenteres på en innovativ og spennende måte. One Communication kan tilby flere løsninger gjennom bruk av film, lyd og animasjon til flere forskjellige anledninger. Bare forestill deg hvor imponerte dine kunder blir når du åpner din kick-off eller konferanse med en film om de ansatte, kundene og/eller temaet for konferansen. Vi kan også hjelpe deg med TV- og radioreklame produsert i vårt eget green-screen studio eller vårt lydstudio.

Presentasjoner

Din bedrift, ditt budskap, vår innpakning - det blir ikke bedre. Uansett om du bruker Power Point eller et annet presentasjonsverktøy, er sidene blanke når du starter - og dét kan våre designere gjøre noe med. Med film, animasjoner og grafikk som reflekterer din bedrifts profil, hjelper vi deg å skape WOW-følelsen uavhengig av om det er en selskapspresentasjon, styrepresentasjon eller en key note speaker presentasjon. Vi har også vårt eget presentasjonsverktøy hvor du enkelt kan distribuere ditt innhold på web, ipad, multitouch eller offline på Mac/PC.

Kampanjer og landingsider

Du har mange viktige budskap å formidle, og det kan gjøres på forskjellige måter. Men hva gjør du når din bedrift har ETT budskap NÅ? One Communication kan hjelpe deg med din kampanje blant annnet ved å bruke bannerannonsering og landingssider. Det kan være for et produkt, for et event eller for å gjøre publikum oppmerksom på noe. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen og har alle ingediensene som skal til for at din kampanje blir en suksess.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn