Hoveddel Side topp

Løsninger

Fremtidsrettede digitale løsninger

One Communication har lang erfaring med å bygge innovative digitale løsninger for store og små bedrifter. Med forretningsforståelse, teknologikunnskap og erfaring fra innholdsproduksjon, leverer vi brukervennlige og engasjerende løsninger tilpasset dine behov. Vi leverer løsninger for web, mobil, multitouch, digital skilting, i tillegg til spesialtilpasset programvare for booking og event,presentasjoner mm. 

Enkel publisering av innhold

Alle våre digitale løsninger benytter ett felles kryss-medielt publiseringsverktøy; OC Publisher. Gjennom ett felles grensesnitt kan du selv tilpasse innhold og publisere til alle digitale kanaler. Dette gir deg en betydelig besparelse i forhold til tidsbruk og færre systemer å vedlikeholde. 

OC Publisher er en modul og malbasert web-applikasjon som enkelt kan viderutvikles etter dine behov. Publiseringsverktøyet leveres som en SaaS tjenste hvor drift og vedlikehold av løsningen håndteres av One Communication.

Krysspublisering

Krysspublisering handler om å gjenbruke det utviklede markedsmatriellet (tekst, bilder, video og funksjonalitet) i flere kanaler uten å måtte legge inn en betydelig ressursinnsats.

Vi har krysspubliseringsløsningen som sparer deg for tid, penger og innsats.

Krysspublisering med OC Publisher

Utvikling av tekst, bilder og video er en prosess som krever betydelige ressurser. Når matriellet er ferdig og du ønsker du å publisere dette i flere digitale kanaler, medfører dette ofte et betydelig merarbeid for å tilpasse formater, innhold og funksjonalitet. 

Med vårt rammeverk for publisering, OC Publisher, kan du publisere ditt markedsmatriell med minimalt med innsats i de fleste kanaler som web, mobil, apps, digital signage, multitouch og bannere. Ved bruk av en sentralt backend er alle bilder, tekster og video lett tilgjengelig for distribusjon og konverteres automatisk til riktige formater ved opplasting. All tekst og billedmateriell samles og oppbevares i databaser, noe som gjør at alt er brukerstyrt, passordbeskyttet og redigerbart. Systemet gir deg en god og enkel brukeropplevelse som gjør at du lett kan redigere, fornye og berike innhold selv - i nettopp alle kanaler.

Løsninger tilpasset ditt behov

Har du behov for en skreddersydd applikasjon eller mindre funksjonalitetsmessige endringer? Vi kan bistå ditt selskap med å utvikle løsninger som gir både markedsmessige og prosessmessige fortrinn.

Med god innsikt i hva som eksisterer i markedet av nye løsninger og muligheter, kan vi utvikle skreddersøm-løsninger for web, mobil og touch-baserte plattformer som tydelig skiller seg fra konkurrentene. 

Helhetlig leveranseansvar

Ved utviklingsprosjekter påtar vi oss et helhetlig leveranseansvar fra å identifisere behov til implementering av komplette løsninger, samt tiltak i etterkant i forbindelse med markedsføring og utrulling.

Vi stiller også gjerne som en integrert bidragsyter i kundestyrte team ved behov.

Integrasjon

Investering i integrasjon mot eksisterende systemer er ofte ønskelig for å fremvise eller benytte eksisterende data i ulike kanaler. Integrasjoner kan bidra til å sikre datakvalitet, økt effektivitet og kostnadsbesparelse over tid, men innebærer også en investeringsrisiko.  

Våre kunder har ofte behov for å integrere nettstedet sitt med eksisterende systemer. Vi har god kompetanse på databaseintegrasjon og på grensesnitt mot andre systemer. Vår tilnærming til integrasjoner er avhengig av kundenes reelle behov. Vi kartlegger derfor behovet for integrasjon og hvilke grensesnitt (api) som er tilgjengelige før vi velger metoden som er mest gunstig i hvert enkelt tilfelle (webservice, synkronisering etc). Vi opplever ofte at våre kunder blir postivt overrasket over kostander og hvor raskt en integrasjon kan implementeres.

Komplett løsning for drift og vedlikehold

Med en løsning fra One Communication as trenger du ikke bekymre deg for drift og vedlikehold. Som en totalleverandør leverer vi løsningene som en SaaS tjeneste. Dette innbærer at du får ett kontaktpunkt for utvikling og oppsett av løsningen, samt drift og vedlikehold.

One Communication as benytter et hostingmiljø som sikrer driftsstabilitet, høy grad av oppetid og backup av vitale data for alle våre kunder. Med store kunder innen bank og finans sektoren er sikkerhet en vital del av vårt drift og vedlikeholdsmiljø.

SOFTWARE AS A SERVICE (SaaS)
Gartner definerer programvare som en tjeneste (SaaS) som programvare som eies, leveres og håndteres eksternt av en eller flere tilbydere. Fordelen for deg som kunde er at vi leverer programvare basert på et sett av felles kode og datadefinisjoner til flere kunder. Dette gir reduserte drift- og viderutviklingskostnader for oss som gjenspeiles i priser ut til deg. 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn