Hoveddel Side topp

Digital skilting

Digital skilting (digital signage) er en fellesbetegnelse for skjermløsninger du kan bruke til å formidle dine budskap. Infoskjermene fungerer i utendørsmiljøer såvel som innendørs, til resepsjoner eller konferanserom, i forretningsbygg eller i butikk. 

Vi leverer helhetlige løsninger for digital skilting med programvare, skjermer og totem (monteringskasser). Les mer om vår produkter eller OC Instore for digital signage.

Publisering på digitale oppslagstavler

Digitale oppslagstavler (Infoskjermer) kan benyttes for kommunisere mot kunder eller som en informasjonskanal mot medarbeidere eller besøkende. Du har sikkert sett digitale oppslagstavler på kjøpesentre eller på veggene i butikker som viser dagens tilbud?  Og idag er det trend at papirbasert informasjon erstattes av digitale infoskjermer for interninformasjon i bedrifter og ikke minst for kommunikasjon med kunder. Med levende bilder kommuniseres budskapet tydelig og mer virkningsfullt enn med plakater. 

Med vår digital signage software, OC InStore, er det enkelt å publisere, tidstyre og endre informasjon som fremvises på skjermene. Hele løsningen er tilgjengelig gjennom en nettside hvor du enkelt kan velge hvilken informasjon som skal publiseres på hvilke skjermer. Løsningen gir også din bedrift muligheten til å hente og fremvise informasjon fra bedriftsinterne- eller offentlige tilgjengelige kilder som transportinformasjon, vær ol.

Interaktive infoskjermer

Skjermene kan også fungere som en navigerbar multitouch-installasjon. Når multitouch-navigering ikke er i bruk, kan en skjermsparer med dine videoer, bilder og/eller flash-filer vises i en rekkefølge du forhåndsbestemmer på skjermen. Dersom multitouch-funksjonalitet er aktiv i installasjonen, kan avstandsensorer, som er festet på hardware-delen av løsningen, trigges når det befinner seg mennesker foran den. Da vil skjermspareren avsluttes og gå i navigasjonsmodus og du kan slå deg løs. Les mer om touch funksjonalitet under multitouch løsninger.

Valget av produkter og komponenter er avhengig av en rekke faktorer:

 - Hvordan er lysforholdene på installasjonssted?
 - Skal løsningen være tilgjengelig 24/7?
 - Hva slags miljø skal installlasjonen plasseres i?
 - Er det behov for spesialdesign?
- Skal løsningen senere oppgraderes med touchfunksjonalitet?

Digital Signage produkter

Som kunde av One Communication er det enkelt å komme igang med digital signage. Vi leverer ferdige produkter, eller skreddersydde løsninger spesialtilpasset dine behov. Med vår kompetansen kan vi velge ut de løsningene som gjør din installasjon til en suksess.

OC Totem 46" / 55"

OC Totem for 46" eller 55" skjerm består av en solid metall innfatning for innendørs bruk. Totemen leveres klar til bruk med installert avspiller og tilgang til OC InStore backend for publisering av innhold. Ved plassering på lokasjon må det være tilgang til strøm og nettverk.

Totemen kan med mindre modifikasjoner oppgraderes til en multitouch installasjon for større bruksområde.

OC Gigapad

OC Gigapad er totem med flott design som skiller seg ut fra vanlige public displays. OC Gigapad benyttes ofte i resepsjonsområder, internt i bedriften eller som en installasjon på event eller utstillinger. OC Gigapad kan leveres med transportkasse ved behov og er kun for innendørs bruk.

Løsningen leveres som regel med touchfunksjonalitet og OC Expo Software.

Veggmonterte skjermer

Vi leverer de fleste typer skjermer for montering på vegg. Avhengig av ditt behov velger vi de skjermene med riktig lysstyrke og kvalitetskomponenter som sikrer driftsstabilitet og riktig prising. 

Digital signage software

OC InStore er One Communications digital signage software som brukes til å kontrollere og publisere innhold til digital skilting-skjermer med og uten multitouch-funksjonalitet. OC InStore baserer seg på layouter og/eller spillelister og har en planlegger for avspilling av innhold til bestemte tider på dagen(e). Spillelistene kan selv styres av kunden gjennom vårt OC Publisher CMS.

Fordeler med OC InStore

OC InStore har alt du trenger for å publisere innhold til dine digitale skjermer i et fullstendig integrert miljø. Generering av spillelister, tidsstyring, og avspiller fungerer sømløst for å gi en enkel prosess fra opprettelse til publisering. Med OC InStore er det minimalt behov for å administrere og lære flere programmer, og hele løsningen kan administreres fra ett sentralt nettsted. 

Hvorfor velge OC InStore:

  • Brukervennlig grensesnitt og arbeidsflyt
  • Krever minimal teknisk kompetanse
  • Oppdater spillelister i løpet av sekunder
  • Rask, enkel og problemfri distribusjon
  • Innebygde og fullt tilpassbare maler
  • Innebygd tidsstyring og avspiller
  • Støtter alle de viktigste media filtyper (bilde, video)
  • Mulighet for "real-time" integrasjon via rss, interne bedriftskilder eller offentlige datakilder
Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn