Hoveddel Side topp

Salgs- og bedriftspresentasjoner

Det finnes en rekke presentasjonsverktøy som gjør det enkelt å utvikle selskaps- og salgspresentasjoner. Disse verktøyene har derimot ingen funksjonalitet knyttet til distribusjon, endringskontroll og sentralisering av presentasjonsutvikling.

Med vårt presentasjonsverktøy OC Presenter får du et verktøy med sentral distribusjon av ditt presentasjonsmateriale som er tilgjengelig på web, ipad og i offline versjon for PC og Mac. 

OC Presenter - Ett presentasjonsverktøy for hele bedriften

OC Presenter er et mal-basert presentasjonsverktøy der du tilpasser din presentasjon på kort tid ved å hente opp de foilene du trenger fra en en felles web-basert presentasjonsbank. Du kan utvikle ferdige presentasjoner for salgsavdelingen, markedsavdelingen eller ledelsen i ditt firma. Poenget er at grovarbeidet med presentasjonsbanken gjøres en gang, mens oppdateringer og justeringer gjøres kontinuerlig der de trengs. Så lenge du er online, er alle de presentasjonene eller enkeltfoilene du trenger tilgjengelige ved drag-and-drop funksjonalitet. Er du uten internett tilknytning kan du benytte vår offline løsning, OC Presenter Offline, med synkronisert innhold. Resten er opp til deg.

Presentasjoner kan også styres ved hjelp av en smarttelefoner eller et nettbrett. Gå inn på angitt web-side, generer og scan en QR-kode, og bruk mobilen eller netbrettet til å styre presentasjonen på en annens PC/Mac. 

OC PRESENTER

OC Presenter er et presentasjonsverktøy som er kompatibel med en rekke enheter. Gjennom en felles backend distribueres og fremvises innhold basert på maler. Malene kan skreddersys til din bedrifts profil.

OC Presenter kommer i flere ulike versjoner avhengig av hva ditt behov er:

 

OC PRESENTER WEB
Gått tom for strøm, glemt minnepinnen på kontoret eller rett og slett tatt med deg feil presentasjon til et møte? Trøsten får være at du ikke er alene om å ha vært i en slik situasjon. Med OC Presenter Web har du alltid dine presentasjoner tilgjengelig via en nettleser der du kun bruker minutter, kanskje bare sekunder, på å hente frem akkurat de foilene du ønsker å presentere der og da. Du kan til å med bruke mobilen din for å fjernstyre, peke og bla igjennom presentasjonen.

OC PRESENTER OFFLINE
Det er ikke alltid internett er tilgjengelig der du skal holde en presentasjon. Med OC Presenter Offline kan alle bedriftens presentasjoner enkelt synkroniseres til stasjonære eller bærbare PC eller Mac. Grensesnittet er det samme som for OC Presenter Web.

 

OC PRESENTER IPAD/IFHONE
Benytter du Ipad som arbeidsverktøy i møter med kunder? Med OC Presenter Ipad/Iphone er alle dine presentasjoner tilgjengelig via en nativ app på mobilen eller nettbrettet. 
Brukergrenesnittet er det samme som for OC Presenter Web

 

OC PRESENTER MULTITOUCH
OC Presenter Multitouch presenter det samme innholdet som de øvrige OC Presenter produktene, men med ytterligere touch funksjonalitet. Denne løsningen benyttes ofte av key note speakers med prosjektorfremvisning av innholdet. Fordelen er at du kan tegne og skrive på presentasjonene slik at områder du vil fokusere på kommer tydelig frem. 

 

 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn